Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğu insanla konuşmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada küs olduğunla konuşmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulur.

Rüyada küs insanla konuşmak işsizin iş bulacağına, güzel günler için yaşayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments