Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonla konuşmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, mutluluğunun da artacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın insanla konuşmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın ölülerle konuşmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak işlerin bozulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments