Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle telefonda konuşmak

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada eşle telefonda konuşmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalettir.

Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Rüyada ağlayarak telefonda konuşmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Rüyada okulda telefonla konuşmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, müjdeli bir haber alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ölen biriyle telefonda konuşmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments