Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda telefonla konuşmak

Rüyada okulda telefonla konuşmak

Rüyada okulda telefonla konuşmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, yüzünün hep güleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, güleceğine delalettir.

Rüyada okulda telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada okulda telefonla konuşmak yıkılacağına, üzüleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak kendisini Allah yoluna adayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda bir erkekle konuşmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla biriyle konuşmak yüksek diploma alacağına, rahat bir hayatı olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments