Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla telefonda konuşmak

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak işe gösterilen ilginin artacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına yorulur.

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak başarılı işlere imza atılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada başbakanın eşiyle konuşmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına inanılır.

Rüyada başbakanla konuşmak hasta olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakan konuşmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla iş konuşmak geçimi zorluklarla kazanacağına, işlerinin duracağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, geleceğine bakacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments