Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, eşyaların yenileneceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak hayırlı yollara gireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyle telefonla konuşmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments