Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak sürekli yerinde sayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Rüyada ölen babayla telefonda konuşmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin her işi severek yapacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla telefonda konuşmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, bilincin artacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayla telefonla konuşmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda babayla konuşmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada babayla telefonda konuşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments