Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefona konuşmak

Rüyada telefona konuşmak

Rüyada telefona konuşmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada telefona konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak aç kalacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak telefonla konuşmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, prestij kazanılacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla telefonda konuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla telefonda konuşmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, yollarını ayıracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasıyla telefonla konuşmak huzurunun kaçacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birisiyle telefonda konuşmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada öğretmenle telefonda konuşmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments