Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnının morardığını görmek

Rüyada alnının morardığını görmek

Rüyada alnının morardığını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada alnının morardığını gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Rüyada alnının morardığını görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları morarmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu morarmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dünya malı edineceğine delalet eder.

Rüyada boynu morarmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Rüyada gözünün morardığını görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun morardığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada boynunun morardığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, huzura erileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün morardığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments