Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun morardığını görmek

Rüyada vücudunun morardığını görmek

Rüyada vücudunun morardığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun morardığını gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada vücudunun morardığını görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada vücudun morardığını görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu morarmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada karnının morardığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalet eder.

Rüyada bacağı morarmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada boynu morarmak yepyeni biri haline geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gözünün morardığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kolun morardığını görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatının düzene gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments