Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnını kaşımak

Rüyada alnını kaşımak

Rüyada alnını kaşımak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada alnını kaşımak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada alnını kaşımak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtını kaşımak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine yorulur.

Rüyada kafayı kaşımak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada vücudunu kaşımak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kaşımak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş kaşımak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments