Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kaşımak

Rüyada saçını kaşımak

Rüyada saçını kaşımak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, düşman malından yemeye, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kaşımak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada saç kaşımak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kaşımak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu kaşımak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada baş kaşımak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ömrünün de uzun olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada avuç içi kaşımak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kaşımak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunu kaşımak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, istediği projeleri yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada burun kaşımak yalnız hissetmeye, hayat düzeninin alt üst olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments