Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırt kaşımak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dünya malının çoğalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sırt kaşımak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kaşımak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını kaşımak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments