Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtını kaşımak

Rüyada başkasının sırtını kaşımak

Rüyada başkasının sırtını kaşımak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada birinin sırt kaşımak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada sırtını kaşımak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada sırt kaşımak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rızkının çoğalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, huzurunun da yerine geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments