Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı kaşımak

Rüyada kafayı kaşımak

Rüyada kafayı kaşımak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafayı kaşımak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada kafa kaşımak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada kafasını kaşımak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulur.

Rüyada kafayı kaşımak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Rüyada birinin sırt kaşımak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak kaşımak yaşamına yeni bir yön vereceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu kaşımak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü kaşımak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Rüyada saç kaşımak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments