Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından kurşun yemek

Rüyada alnından kurşun yemek

Rüyada alnından kurşun yemek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada alnından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada alnından kurşun yemek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işarettir.

Rüyada bacağından kurşun yemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Rüyada sırtından kurşun yemek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, saygınlığının da artacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnından kurşun yemek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada karnına kurşun yemek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işarettir.

Rüyada kalbine kurşun yemek dileklerin yerine geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbe kurşun yemek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek büyük bir kazanca sahip olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments