Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına kurşun yemek

Rüyada ayağına kurşun yemek

Rüyada ayağına kurşun yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayağına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Rüyada ayağa kurşun yemek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayağından kurşun yemek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada ayağından kurşunlanmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek çok eğleneceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments