Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnına kurşun yemek

Rüyada karnına kurşun yemek

Rüyada karnına kurşun yemek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, onlardan fayda göreceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, dertlerin başlayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada karnına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada karnından kurşun yemek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada karnına kurşun yemek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Rüyada karnında kurşun görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet eder.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşunlanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada kurşun yemek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments