Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbine kurşun yemek

Rüyada kalbine kurşun yemek

Rüyada kalbine kurşun yemek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, ticaretin büyüyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbine kurşun yemek gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada kalbine kurşun yemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbinde kurşun görmek helal kazanç elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iyi şartlara kavuşacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan kalbi yemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kalbi yemek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Rüyada karnından kurşun yemek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kazanç ve kar getireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada üç kurşun yemek büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments