Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbe kurşun yemek

Rüyada kalbe kurşun yemek

Rüyada kalbe kurşun yemek mülkiyetinin de artacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, onlar için çabalayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kalbe kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada kalbe kurşun yemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kalpli çikolata yemek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalpli pasta yemek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kalp yemek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet eder.

Rüyada çiğ kalp yemek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalettir.

Rüyada kafasına kurşun yemek evinde bereketin eksik olmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun yemek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments