Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından kurşun yemek

Rüyada karnından kurşun yemek

Rüyada karnından kurşun yemek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayat boyu çok sevileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayaller kurulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada karnından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada karnından kurşun yemek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, zorlukların aşılacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnına kurşun yemek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada karnında kurşun görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Rüyada karnından kurşunlanmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşun yemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments