Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından kurşun yemek

Rüyada bacağından kurşun yemek

Rüyada bacağından kurşun yemek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bacağından kurşun yemek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına kurşun yemek onu uyaracağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında kurşun görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak yeni bir işe gireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak herkesten ileriye gideceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kafasına kurşun yemek borçlanarak bazı işlere atılacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kurşun yemek ölmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments