Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına kına sürmek

Rüyada alnına kına sürmek

Rüyada alnına kına sürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, üstün başarılar alacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnına kına sürmek gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada alnına kına sürmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada alnına kına yakmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada alnına kan sürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada araba alıp sürmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek kötü kişilerle karşılaşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa kına sürmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarına kına sürmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına sürmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, önemli işlere imza atacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments