Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarına kına sürmek

Rüyada parmaklarına kına sürmek

Rüyada parmaklarına kına sürmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sorunların çözüm bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Rüyada parmaklarına kına sürmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, tüm keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada alnına kına sürmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına eline sürmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayağa kına sürmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada saçlara kına sürmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada saça kına sürmek endişelerinden kurtulacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada başa kına sürmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kına sürmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments