Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına kına sürmek

Rüyada saçına kına sürmek

Rüyada saçına kına sürmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret eder.

Rüyada saçına kına sürmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Rüyada saçına kına sürmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada saça kına sürmek sevdikleri ile birlikte olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kına sürmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Rüyada saçlarına kına sürmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlara kına sürmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işaret eder.

Rüyada başa kına sürmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kına sürmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüze kına sürmek ayrıcalık elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments