Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kına sürmek

Rüyada ayağa kına sürmek

Rüyada ayağa kına sürmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada ayağa kına sürmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına sürmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada saçını kına sürmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada saçlara kına sürmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüze kına sürmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına eline sürmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada tırnağa kına sürmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarına kına sürmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments