Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına kan sürmek

Rüyada alnına kan sürmek

Rüyada alnına kan sürmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada alnına kan sürmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada alnına kan sürmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada araba alıp sürmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet eder.

Rüyada alnına kına sürmek kaybetmeyi göze alamayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada abdest alırken kan görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alnında kan görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada alnından kan aktığını görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada alnına kan görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnından kan geldiğini görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments