Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline kına sürmek

Rüyada birinin eline kına sürmek

Rüyada birinin eline kına sürmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinin eline kına sürmek gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada kına eline sürmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin eline kına sürmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne kına sürmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarına kına sürmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kına sürmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada saçlara kına sürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada kına sürmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada başına kına sürmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments