Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba alıp sürmek

Rüyada araba alıp sürmek

Rüyada araba alıp sürmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalettir.

Rüyada araba alıp sürmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada araba alıp sürmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, mutluluğa ve neşeye, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada alnına kan sürmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada alnına kına sürmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Rüyada araba alıp gezmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba almaya gitmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba alırken görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba alıp satmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba almaya karar vermek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments