Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnın geniş görmek

Rüyada alnın geniş görmek

Rüyada alnın geniş görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada alnın geniş gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Rüyada alnın geniş görmek maddi olarak zarar edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, bütçesinin daralacağına inanılır.

Rüyada geniş yatakta yatmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada evini geniş görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Rüyada geniş bilezik görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş arsa görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Rüyada geniş çizme giymek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çaresizleşeceğine işarettir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments