Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş bilezik görmek

Rüyada geniş bilezik görmek

Rüyada geniş bilezik görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine inanılır.

Rüyada geniş bilezik gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada geniş bilezik takmak bazen umutlarını yitireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada geniş bilezik görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş altın bilezik görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada geniş omuz görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada düz geniş yol görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnın geniş görmek hastalığının düzeleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, para yatıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments