Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş asfalt yol görmek

Rüyada geniş asfalt yol görmek

Rüyada geniş asfalt yol görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, işlerinin düzeleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, evlat sahibi olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş asfalt yol gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada geniş asfalt yol görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada asfaltlı yol görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt yol görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, büyük özgüven kazanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yola asfalt dökmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayattan daha zevk alacağına tabir olunur.

Rüyada asfalt yol yapmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada asfalt yolda koşmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments