Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş arsa görmek

Rüyada geniş arsa görmek

Rüyada geniş arsa görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş arsa gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada geniş arsa görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Rüyada ev arsa görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bir arsa görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada arsa hediye almak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada arsa ölçmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük arsa görmek başarısızlığa düşeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yapmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa aldığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments