Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşine tokat atmak

Rüyada kardeşine tokat atmak

Rüyada kardeşine tokat atmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, atılan adımların zarar getireceğine, ömrün uzun olmasına, emrinde insan çalıştıracağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşine tokat atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere inanılır.

Rüyada kardeşine tokat atmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kardeşe tokat atmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kardeşten tokat yemek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe tokat atmak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeğe tokat atmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin gerileyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına tokat atmak insanların takdirini kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada kıza tokat atmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sevinçli haberlere yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments