Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine masaj yapmak

Rüyada birisine masaj yapmak

Rüyada birisine masaj yapmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sayılacağına ve sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, maddi zarar edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak masajı yapmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bayana masaj yapmak uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, engellerden kurtulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birine masaj yapmak yıpranacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırta masaj yapmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, saygısını toplayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak daha bir sevileceğine, makamının yükseleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments