Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak masajı yapmak

Rüyada ayak masajı yapmak

Rüyada ayak masajı yapmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, korkularının üzerine gideceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, mutluluğu yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ayak masajı yapmak gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak masajı yapmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, girilen yolda zarar edileceğine, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ayak masajı yaptırmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Rüyada sırta masaj yapmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada başbakana masaj yapmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe masaj yapmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments