Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta masaj yapmak

Rüyada sırta masaj yapmak

Rüyada sırta masaj yapmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, hem dua alacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada sırta masaj yapmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak kurulan hayallerin yıkılacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, komşularla ters düşüleceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, harama göz dikmeyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak önünü göremez olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başına masaj yapmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakana masaj yapmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments