Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli makyaj yapmak

Rüyada simli makyaj yapmak

Rüyada simli makyaj yapmak gelişim içine gireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, kazancının günden güne düşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada simli makyaj yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sim kart görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada simli oje görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada simli taş görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada simli oje sürmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada simli halı görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalettir.

Rüyada simli şal görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Rüyada simli kumaş görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments