Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına makyaj yapmak

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak yanlış yatırımlar yapacağına, işlerin büyüyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada gelin makyajı yapmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada düğün makyajı yapmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi makyaj yapmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments