Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine göz makyajı yapmak

Rüyada kendine göz makyajı yapmak

Rüyada kendine göz makyajı yapmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kötü günlerinin biteceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak durgunlaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak çok günah işleyeceğine, başarılarının daim olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek istediklerini elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments