Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkollü namaz kılmak

Rüyada alkollü namaz kılmak

Rüyada alkollü namaz kılmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, zor bir döneme girileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkollü namaz kılmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada alkollü namaz kılmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine işaret eder.

Rüyada alkol alanı görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol kullanmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada alkol içildiğini görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkol almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına alamet eder.

Rüyada bilmeden alkol almak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret eder.

Rüyada alkol şişesi görmek onları koruyup kollayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments