Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol içildiğini görmek

Rüyada alkol içildiğini görmek

Rüyada alkol içildiğini görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada alkol içildiğini gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada alkol içtiğini görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birini alkol içerken görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kolaylık elde edeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada alkol içmemek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada alkol içildiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol içen birini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol şişesi görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments