Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol şişesi görmek

Rüyada alkol şişesi görmek

Rüyada alkol şişesi görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, güzel bir döneme girileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkol şişesi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Rüyada alkol şişesi görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zenginlik kazanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine tabir olunur.

Rüyada alkol kokmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kurtuluşu bulacağına işarettir.

Rüyada alkol satın almak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada orucu alkolle bozmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada alkollü namaz kılmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol içmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments