Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının alkol aldığını görmek

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok büyük zararlar edileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sorunlarını aşacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının alkol aldığını gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada alkol aldığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada orucu alkolle bozmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Rüyada alkol içmemek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada alkol kokmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada babayı alkollü görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments