Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol kullanmak

Rüyada alkol kullanmak

Rüyada alkol kullanmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hastalanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada alkol kullanmak gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Rüyada alkol kullanmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alkollü araba kullanmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkol içmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine tabir olunur.

Rüyada alkollü adam görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işarettir.

Rüyada eşini alkollü görmek kazancının eksileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada alkol şişesi görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini alkollü görmek bol rızık elde edeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments