Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol alanı görmek

Rüyada alkol alanı görmek

Rüyada alkol alanı görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, esenleyeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada alkol alanı gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada alkol alanı görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada alkol aldığını görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işarettir.

Rüyada alkol içmemek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alkol satmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bilmeden alkol içmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orucu alkolle bozmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada alkol görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments