Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkol almak

Rüyada alkol almak

Rüyada alkol almak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol almak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada alkol içildiğini görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada alkollü araba kullanmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkollü namaz kılmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini görmek yeni bir hayat kurulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucu alkolle bozmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments