Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeden alkol almak

Rüyada bilmeden alkol almak

Rüyada bilmeden alkol almak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, ün yapmayı başaracağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilmeden alkol almak gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada alkollü araba kullanmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada alkol satmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol içmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalettir.

Rüyada bilmeden alkol almak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına inanılır.

Rüyada orucu alkolle bozmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini alkollü görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, manevi olarak hasar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments