Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkollü adam görmek

Rüyada alkollü adam görmek

Rüyada alkollü adam görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, renk ve eğlence geleceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkollü adam gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Rüyada alkollü adam görmek kısmet alacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol içtiğini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, zenginliğe, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini alkollü görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkol alanı görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini alkol içerken görmek zor bir dönem geçirileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada alkol aldığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments