Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini alkol içerken görmek

Rüyada birini alkol içerken görmek

Rüyada birini alkol içerken görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada birini alkol içerken gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Rüyada alkol içildiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Rüyada alkol içtiğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içmemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini alkol içerken görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada alkol içen birini görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkollü araba kullanmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada babayı alkollü görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, haneye bereket geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments